Vacature schaderegelaar

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een onafhankelijk tussenpersoon gevestigd in Hoogeveen. Op het gebied van verzekeringen verstrekken wij al sinds 1929 eigentijdse passende adviezen. Wij bedienen zakelijke en particuliere relaties en hebben specialisaties op het gebied van het MKB, Verzuim & Inkomen en de Agrarische Markt. Wij zijn partner in het samenwerkingsverband NLG.

Met onze 34 medewerkers zijn wij in staat om onze relaties de service te geven die zij van ons mogen verwachten. Daarbij maken we onder andere gebruik van de diensten van ons volmachtbedrijf UW Assuradeuren.

Voor onze schadeafdeling zijn wij op zoek naar een ambitieuze:

 Schaderegelaar (32-40 uur)

Functieomschrijving

Als schaderegelaar ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van schades van onze particuliere en zakelijke relaties. Kennis, ervaring en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij beschikken over volmachten van een aantal verzekeraars en zijn gemachtigd om schades te beoordelen en af te handelen. Je beoordeelt de schades op dekking, schuldvraag en draagt zorg voor een zorgvuldige en vlotte afwikkeling. Je hebt daardoor veelvuldig contact met alle betrokken partijen.

Functie-eisen:

  • Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal in het bezit van de WFT-modules: Basis, Particulier en bij voorkeur ook Zakelijk;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt klantgericht communiceren en je bent besluitvaardig, accuraat, een teamspeler en bereid om net even een stap extra te doen voor onze relaties.

Enthousiast geworden en wil jij voor onze relaties het verschil gaan maken?

Reageer dan nu door je sollicitatiebrief met CV voor 25 februari a.s. te richten aan:
Uiterwijk Winkel Verzekeringen, t.a.v. Ruben Tigelaar, Postbus 141, 7900 AC Hoogeveen
Tel. 0528-280554, email: r.tigelaar@uiterwijkwinkel.nl.

Is deze functie jou nu nèt niet op het lijf geschreven, maar wil je wel graag aan de slag bij ons in een andere functie? Mail dan je functie-/specialismevoorkeur met je CV naar vacature@uiterwijkwinkel.nl. Door verdere groei van werkzaamheden of interne functie-verschuivingen kan het maar zo zijn dat er een plek voor jou vrij komt!

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Social media
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
0528 280 500