Agrarisch

De Agrarische tussenpersoon van Noord Nederland

Wij kunnen ons met trots dé agrarische tussenpersoon van Noord Nederland noemen.

Met een speciale agrarische afdeling en een eigen uniek product, het AgriTotaalPlan, dat volledig is afgestemd op de risico’s die het vak agrariër met zich meebrengt.
Een manier van verzekeren, waarbij zowel uw privé- als bedrijfsrisico’s overzichtelijk in één totaalplan zijn verzekerd.

Onze gespecialiseerde collega`s hebben vaak zelf ook met de voeten in de klei gestaan. Wel zo prettig om te maken hebben met mensen die echte praktijkervaring hebben.

Het AgriTotaalPlan, de oplossing voor iedere boer

Het vak Agrariër brengt specifieke risico’s met zich mee. Privé- en bedrijfszaken lopen op een boerenbedrijf al gauw door elkaar. Het AgriTotaalPlan voorkomt dubbel of onnodig verzekeren. 

Als enige in Nederland leveren wij dit unieke product. Samen met u maken wij een grondige inventarisatie van uw hele bedrijf inclusief alle particuliere risico’s. U kunt dan zelf tot in detail aangeven wat u wel en niet verzekerd wilt hebben.

U bent nooit onderverzekerd. Ons totaalplan kent namelijk geen verzekerde sommen. Bij een schade wordt u schadeloos gesteld. Heeft u bijvoorbeeld schade aan uw oogst, dan wordt de marktwaarde uitgekeerd en geen maximaal bedrag.

U zit goed bij Uiterwijk Winkel

Agrarische bedrijven worden steeds dynamischer en zijn volop in beweging. Bij het ontwikkelen van uw bedrijf denkt u misschien niet direct aan het aanpassen van uw verzekeringspakket. Goed om te weten dat uw vaste aanspreekpunt ieder jaar, wanneer het u uitkomt, op bezoek komt om de ontwikkelingen binnen uw bedrijf met u door te nemen. Indien nodig zal hij wijzigingen binnen uw AgriTotaalPlan doorvoeren, zodat uw pakket weer goed aansluit en u zich met andere zaken bezig kunt houden.

Agrarisch
Piet Vos
Buitendienst adviseur
T: 0528-280500
E: p.vos@uiterwijkwinkel.nl
Dennis Kampherbeek
Buitendienst adviseur
T: 0528-280500
E: d.kampherbeek@uiterwijkwinkel.nl
Tim Offringa
Binnendienst adviseur
T: 0528-280553
E: t.offringa@uiterwijkwinkel.nl
Robert Lich
Binnendienst adviseur
T: 0528-280567
E: r.lich@uiterwijkwinkel.nl
Marjan Ronner
Binnendienst adviseur
T: 0528-280557
E: m.ronner@uiterwijkwinkel.nl
Sjoerdtje van den Bosch
Social media
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
0528 280 500