88 is prachtig!

Op 1 februari 1929 opende onze opa, vanuit zijn woning aan de Kanaalweg 55 de deuren van assurantiekantoor J. Uiterwijk Winkel. Het is 88 jaar geleden dat dit heuglijk feit zich voor deed! Een jubileum waar we als familiebedrijf trots op zijn.

Begonnen als éénpitter aan de Kanaalweg zijn we in de 88 jaar 5 verhuizingen verder en zijn wij de 3de generatie Uiterwijk Winkel binnen ons bedrijf. Ondanks onze respectabele leeftijd zijn we vandaag de dag actiever dan ooit. Zo verwelkomen we vandaag onze 34ste collega en bedienen we vele relaties in de regio en daarbuiten, van groot zakelijk tot particulier. Naast één van de oudste, zijn we dan ook uitgegroeid tot één van de grotere onafhankelijke tussenpersonen van het land.

In 88 jaar is er veel veranderd, maar gelukkig zijn er ook zaken gelijk gebleven. Net als in 1929 zijn wij als dienstverlenend bedrijf namelijk afhankelijk van de relatie met onze klanten. In een beroepsgroep waarbij de diensten die we aanbieden niet echt tastbaar zijn is vertrouwen de basis van deze relatie. Echt trots zijn we dan ook vooral in het vertrouwen dat ons al 88 jaar gegeven wordt door onze relaties.
Dit vertrouwen proberen we, van het uitwerken van een productvergelijking tot het zo goed mogelijk afwikkelen van een schade, elke dag waar te maken. Daarnaast willen we graag midden in de samenleving staan. Dit doen we o.a. door het ondersteunen van regionale initiatieven. De Cascaderun, de Noordelijke Haring Party en de Hoogeveense Kuiertocht van eind december zijn hier goede voorbeelden van.

Terug naar onze verjaardag. Want wie jarig is trakteert. Wij verwijzen u graag naar onze Facebookpagina voor de prijsvraag. Deelnemers wensen we alvast veel succes. Daarnaast hopen we in de komende 88 jaar ons familiebedrijf nog verder uit te bouwen. Zodat ook de generaties na de onze voor onafhankelijk en deskundig advies goed zitten bij Uiterwijk Winkel.

Met vriendelijke groet,
Jaap en Bart Uiterwijk Winkel

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat