Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Arbeidsongeschiktheid

Hopelijk overkomt het u nooit, maar als agrarisch ondernemer weet u dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Uit ervaring blijkt dat 50% van de agrarisch ondernemers minimaal één keer langer dan 90 dagen arbeidsongeschikt raakt. De kans is zelfs 15% dat u langer dan 5 jaar arbeidsongeschikt raakt. Bovendien blijkt in de praktijk dat meer dan de helft van de agrariërs de kosten van een AOV veel te hoog inschat. De tarieven zijn de afgelopen jaren namelijk sterk gedaald.

Als u voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt raakt, hoe zorgt u er dan voor dat al het werk op uw agrarische onderneming niet stil komt te liggen? Waar haalt u het geld vandaan voor de agrarische bedrijfsverzorging of ander vakkundig personeel welke de werkzaamheden kunnen uitvoeren? En bent u nog wel in staat om uw gezin te blijven onderhouden?

Goede advisering omtrent arbeidsongeschiktheid maakt deel uit van het totaal advies van uw agrarische verzekeringspakket.

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een familiebedrijf dat sinds 1929, als onafhankelijk tussenpersoon, adviseert op het gebied van alle voorkomende verzekeringen. Voor ondernemers in de agrarische markt maken we vaak het verschil op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Binnen ons team van 36 medewerkers hebben wij een aantal specialisten in dienst die fulltime met de agrariër en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit van uw agrarische onderneming bezig zijn. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de agrarische markt weten wij precies waar de risico’s liggen voor u als agrarisch ondernemer.

Het beste aanbod!

In de praktijk kunnen wij in 98% van de gevallen direct een aanzienlijke premiebesparing en/of betere dekking realiseren! Met diverse verzekeraars hebben wij extra prijsafspraken weten te maken wanneer u lid bent van BoerenBusiness, LTO of NAJK. Ook voor gemechaniseerde bedrijven gelden kortingsmogelijkheden. Daarnaast kunnen wij lopende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bij een goede gezondheid zonder uitgebreide medische vragen oversluiten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag weten of u met uw huidige arbeidsongeschiktheidsverzekering nog wel goed zit? Maak dan direct een afspraak met één van onze inkomenspecialisten op 0528-280507 of per mail via aov@uiterwijkwinkel.nl.

Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat