Door de bomen het bos weer zien!

Wij van Uiterwijk Winkel Verzekeringen merken dat het risico van arbeidsongeschiktheid te weinig aandacht krijgt. Veel zelfstandig ondernemers vinden de kosten om een vangnet te regelen te hoog of verwachten dat hen niets overkomt. Ten onrechte.

Dat blijkt uit onze ervaring. Zo blijkt dat ondernemers de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) 30 procent te hoog inschatten.

De kans om voor een langere periode arbeidsongeschikt te raken is behoorlijk groot. In sommige beroepen voor ondernemers tussen de 35 en 65 jaar zelfs 50 procent. Een onderwerp waar elke ondernemer mijn inziens goed bij stil moet staan. Zeker ook omdat zelfstandigen zelf voor vervangend inkomen moeten zorgen wanneer zij niet in staat zijn te werken.

Gezien het belang van onze klanten en het feit dat adviseren op dit gebied vrij complex is hebben wij onze advies- en bemiddelingswerkzaamheden ondergebracht in een gespecialiseerde afdeling.

Samen met mijn collega`s kunnen wij echt wat betekenen voor onze relaties. Na een adviesgesprek en het maken van een persoonlijke inventarisatie bestaat ons werk voor een belangrijk deel uit het vinden van de best passende verzekeringsoplossing.
De persoonlijke situatie van de ondernemer, zijn wensen met betrekking tot de dekking, premie, voorwaarden en acceptatiecriteria spelen hierbij een rol. Het vinden van de best passende AOV is best een uitdaging.
Zeker ook omdat verzekeringen en voorwaarden inhoudelijk flink van elkaar verschillen. Dankzij onze focus zijn wij gelukkig goed in staat door de bomen het bos te zien. Dat zorgt er onder andere voor dat wij voor onze klanten premiebesparingen kunnen realiseren door een lopende verzekering over te sluiten. In sommige gevallen betekent dit ook dat we, dankzij onze expertise, een ondernemer met een mindere gezondheid toch een goed vangnet kunnen bieden.
Zo hebben wij onlangs een ondernemer met ernstige en blijvende hartklachten toch aan een goede voorziening kunnen helpen!

Afwisselend en nuttig werk dus waar ik mijn werkweken gelukkig goed mee kan vullen!

Leroy Harms is bijna 12 jaar werkzaam bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen. Hij is binnen ons team Verzuim & Inkomen als buitendienstadviseur gespecialiseerd in het adviseren van zelfstandig ondernemers op het gebied van arbeidsongeschiktheid.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat