Kuieren, oliebollen, champagne en vuurwerk!

Het jaar zit er zo goed als op. Volgens het CBS was het een goed jaar waarin 87% van de volwassen Nederlanders gelukkig was. Hopelijk geldt dit voor u ook en heeft u genoten van de kerstdagen.

Voor ons is het gezamenlijk kerstdiner, op onze sfeervolle zolderverdieping ‘De Nok’, traditioneel de afsluiting van het jaar. Een druk jaar waar we als bedrijf tevreden op terug kijken.
In 2016 rest natuurlijk nog de jaarwisseling met oliebollen, champagne en vuurwerk. Voor vanavond staat er de Hoogeveensche Kuiertocht op het programma. De organisatie belooft bijzondere dingen te gaan doen. Wij wensen de wandelaars dan ook veel plezier en aangename verrassingen toe tijdens deze tocht door het centrum van Hoogeveen.

Om ervoor te zorgen dat uw jaarwisseling niet in mineur eindigt hebben wij nog een aantal tips om schade te voorkomen voor u op een rij gezet:

  • Sluit op oudejaarsdag uw brievenbus af (doe dit wel nadat de postbode langs is geweest). Wanneer u op vakantie bent kunt u uw buren vragen uw post weg te halen en de brievenbus af te sluiten.
  • Haal uw afvalcontainer(s) binnen of zet ze zo ver mogelijk van uw gevel af.
  • Parkeer uw auto op een plek waar geen vuurwerk afgestoken zal worden.
  • Haal spullen die makkelijk vlam kunnen vatten naar binnen of zet deze op een veilige plek.
  • Heeft u een rieten dak? Spuit deze op 31 december een aantal keer nat met water. Het wordt dan moeilijker voor vuurpijlen om uw dak in brand te zetten.

Na een hopelijk goed verlopen jaarwisseling kan het vizier definitief op 2017! Wij hopen er een mooi jaar van te maken, waarbij wij onze relaties weer zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Vanaf februari verwelkomen wij, ter uitbreiding van ons team, in ieder geval twee nieuwe collega`s die ons gaan helpen met het behalen van deze doelstelling. Alle lezers van de Hoogeveensche Courant wensen we natuurlijk ook een mooie jaarwisseling en alvast een voorspoedig en schadevrij 2017!

Met vriendelijke groet,
Erik van der Laan

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat