Nieuwsberichten

Uiterwijk Winkel presenteert nieuwe directie

07/04/2021 Uiterwijk Winkel

HOOGEVEEN, 7 april 2021, Uiterwijk Winkel Verzekeringen presenteert vol trots de nieuwe directie. Zittende directieleden Erik van der Laan en Bart Uiterwijk Winkel verwelkomen commercieel directeur Marco Smit in hun midden. Zowel Erik van der Laan als Marco Smit treden daarnaast ook formeel toe als partner, Bart Uiterwijk Winkel was al aandeelhouder van het bedrijf….

Najaarsstorm in verzekeringsland! Wat kunt u verwachten in 2021?

27/10/2020 Uiterwijk Winkel

Het eind van het jaar is in zicht; over 2 maanden is het alweer 1 januari en dan worden de meeste zakelijke verzekeringscontracten weer verlengd. Op deze zogenaamde prolongatiedatum wordt doorgaans de polis automatisch verlengd en ontvangt u een nieuwe polis. Alleen is deze automatische verlenging tegenwoordig zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Waarom niet? Dat leggen wij graag aan u uit.

Compensatie transitievergoeding: Aanvraag mogelijk vanaf 1 april 2020!

25/03/2020 Uiterwijk Winkel

Als werkgever kunt u mogelijk vanaf 1 april aanstaande compensatie aanvragen voor de transitievergoeding die u hebt betaald aan uw werknemer(s) waarvan het dienstverband na twee jaar ziekte is beĆ«indigd. Zeker in tijden van crisis zoals deze is het goed hier tijdig gebruik van te maken. Voorwaarden voor compensatie Wanneer uw werknemer meer dan 2…

Stijgt uw zorgpremie meer dan de verwachte 3 euro per maand?

06/11/2019 Uiterwijk Winkel

Op Prinsjesdag heeft het kabinet aangekondigd dat de maandpremie naar verwachting met ongeveer 3 euro per maand zal toenemen. Binnenkort weten we het, want voor 12 november 2019 moeten de zorgverzekeraars hun premies voor het nieuwe jaar bekendgemaakt hebben. In deze blog gaat het over wat er in 2020 nog meer verandert in de zorgverzekering….

Big data & verzekeringen

27/09/2019 Uiterwijk Winkel

De data-gedreven samenleving is volop in ontwikkeling. Termen als algoritmes en big data komen steeds vaker voorbij. Steeds meer bedrijven, waaronder verzekeraars, maken er dankbaar gebruik van. Maar wat is het nou eigenlijk en hoe kan deze technologie door verzekeraars worden toegepast? Big data verwijst naar de online berg aan digitale gegevens. Deze enorme brij…

Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat