Van Frankrijk naar Rio

Het EK is in volle gang, als voetballiefhebber blijft het jammer dat ‘we’er niet bij zijn. Wat Oranje niet is gelukt zijn veel Nederlanders de komende vakantieperiode wel weer van plan, zij gaan (op vakantie) naar Frankrijk!

Net als de weg naar het EK voor Oranje kan de reis naar de Cote D`azur of Ardèche voor vakantiegangers ook vol met onverwachte hobbels zitten.

Voor het schadeteam van Uiterwijk Winkel zijn deze onverwachte hobbels de momenten dat we voor onze relaties in beeld komen.  Van een klein ongelukje tot een alles verwoestende brand, wij begeleiden onze relaties zo goed mogelijk bij het snel en goed verhelpen van alle voorkomende hobbels.

hansrio

Autopech

Zo hebben we vorig jaar in de vakantieperiode één van onze relaties ter hoogte van Clermont-Ferrand kunnen helpen. Door autopech duurde de reis naar zijn vakantiebestemming twee dagen langer dan gepland. Vervelend genoeg natuurlijk maar dankzij een goede reisverzekering hebben we de extra kosten voor een passend verblijf en de sleepkosten van zijn auto kunnen vergoeden. Na deze onderbreking (doorgebracht in een aangename omgeving) heeft http://www.ourtadalafil.com/ onze relatie met zijn familie toch nog kunnen genieten van een welverdiende vakantie!

Voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming, of u nu met de auto of het vliegtuig gaat, adviseren wij u de dekking van uw reisverzekering goed te controleren. Wanneer u met de auto op vakantie gaat is bijvoorbeeld een dekking voor pechhulp geen overbodige luxe.

Vakantiecheck

Voor alle aanstaande vakantiegangers hebben we daarom een vakantiecheck beschikbaar, deze kunt u openen door hier te klikken.

Door de checklist in te vullen ontvangt u binnen een aantal minuten een aantal handige tips gebaseerd op uw vakantieplannen.

Voor alle lezers die op vakantie gaan naar Duitsland heb ik nog een tip. De finale van het EK gaat op 10 juli gespeeld worden. De kans is groot dat u na het laatste fluitsignaal met onze oosterburen kunt vieren dat ze  opnieuw Europameister zijn geworden!

Namens Uiterwijk Winkel Verzekeringen wens ik  alle lezers van de Hoogeveensche Courant in ieder geval een fijne vakantie en een mooie zomer! Hopelijk zorgen onze olympiërs voor een mooie afsluiting in Rio de Janeiro!

Met vriendelijke groet,

Hans van der Starren

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat