Verzekeren is topsport!

Op 15 april is het weer zover, de 12e editie van de Hoogeveense Cascaderun staat dan op het programma. Als trotse hoofdsponsor van dit prachtige hardloopevenement zijn wij met Team Uiterwijk Winkel ook dit jaar met 75 fanatieke lopers goed vertegenwoordigd. De lopers van ons kantoor zijn dan ook al volop in training om te zorgen voor een nieuw persoonlijk record of misschien wel het verbreken van het kantoorrecord!

Ook in ons verzekeringsvak dienen wij continu in training te blijven. Zo is ons kantoor weer geheel WFT-proof voor de komende 3 jaar. In de afgelopen maanden hebben alle collega’s met succes diverse PE (permanent educatie) examens moeten afleggen om daarmee aan te tonen dat wij voldoen aan de vakbekwaamheidseisen. Dit is een verplichting voor iedereen die de vereiste WFT-diploma’s in bezit heeft en de waarde van het diploma wil laten behouden. Zonder het behalen van het PE-examen is het diploma niet meer geldig en verliezen we onze bevoegdheid om te mogen adviseren op dat betreffende deelgebied. Tijdens deze PE-examens wordt er getest op actuele kennis, adviesvaardigheden en competenties. Om onze kennis ieder jaar goed op peil te houden is het ook een verplichting om permanent actueel (PA) te zijn. Hiervoor krijgen wij om de 2 maanden een kennisupdate, welke wij kunnen doornemen met een bijbehorende kennisquiz. Na het afronden van deze permanent actueel kennisupdates ontvangen wij jaarlijks een certificaat die aantoont dat we vakbekwaam zijn.

Zoals u kunt lezen heeft de verzekeringswereld veel raakvlakken met topsport. Wij zijn eigenlijk het gehele jaar in training om te zorgen dat wij onze relaties optimaal kunnen bedienen en kunnen voorzien van de juiste informatie. De Cascaderun sluit daar mooi op aan. Ook daar moet je goed getraind voor zijn om het beste uit jezelf te kunnen halen en een toptijd te lopen. Wij zijn er op 15 april 2018 weer helemaal klaar voor en hopen dat de ruim 8.000 lopers en 30.000 toeschouwers wederom een geslaagde editie van het grootste hardloopevenement van Drenthe mogen beleven!

Sportieve groet,

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat