Wij zitten goed in Hoogeveen!

jaapstoel

Als derde generatie Uiterwijk Winkel ben ik, Jaap Uiterwijk Winkel, alweer 32 jaar werkzaam binnen ons familiebedrijf. Na diverse stageplaatsen ben ik destijds door mijn vader en oom voor de leeuwen gegooid en begonnen als buitendienstadviseur.

Een mooie functie die ik tot op de dag van vandaag met veel plezier vervul. 32 jaar is natuurlijk een lange tijd en door de jaren heen is er veel veranderd. Mijn opa ging vroeger bijvoorbeeld op de fiets van deur tot deur om de premies te incasseren. Dat gaat tegenwoordig zo veel mogelijk automatisch.

Mensenwerk

Naast de vele veranderingen zijn er ook dingen die blijven. Zo zijn we vanaf 1929 gevestigd in Hoogeveen en draait het voor ons ook al vanaf het begin om de lange termijnrelaties met onze klanten. Mensenwerk, met voor ons als doel een op en top tevreden relatie die oprecht zegt: ‘Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel’.
Na 87 jaar kunnen we zelf ook oprecht zeggen dat wij goed in Hoogeveen zitten! Van een eenpersoons kantoor, gerund vanuit een huiskamer aan de Kanaalweg, zijn we gegroeid naar een 34 collega’s tellend verzekeringsadvieskantoor gevestigd in het hart van ondernemend Hoogeveen.

Open Bedrijvendag Drenthe

Als echte Hoogevener ben ik ook blij met de positieve ontwikkelingen binnen de gemeente. Zo maak ik zelf graag gebruik van faciliteiten van het gerenoveerde Bentinckspark.
Daarnaast maken activiteiten als bijvoorbeeld de Cascaderun, Hoogeveen Culinair en het Theater van Sinterklaas het wonen in Hoogeveen wat mij betreft ook een stukje mooier. Dit zijn activiteiten die wij dan ook graag ondersteunen. In dat rijtje past ook de aankomende Open Bedrijvendag Drenthe van zaterdag 5 november. Een van oorsprong Hoogeveens initiatief dat is uitgegroeid tot de grootste open dag van Nederland. Dit jaar is het thema Dienstverlening en openen wij ook graag onze deuren om te laten zien wat wij voor onze relaties betekenen.
Onder andere voor scholieren die op zoek zijn naar mensenwerk is dit een mooie kans om eens bij ons binnen te kijken. Wie weet volgt er een stage, die net als bij vier van mijn huidige collega’s heeft geresulteerd in een vaste baan.

Blik in het verleden

Ook andere bezoekers hebben we op de Open Bedrijvendag overigens genoeg te bieden. Naast een kijkje in de keuken bieden wij u bijvoorbeeld ook een blik in het verleden. Uit de tijd dat de premies nog van deur tot deur werden geïncasseerd en het tramspoor nog voor ons huidige pand liep. U bent van harte welkom op 5 november tussen 10.00 tot 16.00 uur aan de Hoofdstraat 28 in Hoogeveen.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat