Verzekeren

Onze dienstverlening

Onze relaties staan voor ons natuurlijk centraal. Wij vinden het daarom belangrijk dat het duidelijk voor u is wat we voor u kunnen betekenen.
Om u een zo goed mogelijk beeld van ons bedrijf en onze werkwijze te geven informeren wij u graag zo volledig mogelijk over de manier waarop we onze dienstverlening hebben ingericht.
Hieronder vindt u daarom een aantal documenten waarin u kunt lezen wie we zijn, wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten:

Advieswijzer

In de advieswijzer vindt u belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Zoals onze contactgegevens en onze registratienummers van het Kifid, de AFM en de KVK.
Daarnaast is in de advieswijzer ook een overzicht van de aan ons verstrekte vergunningen opgenomen en kunt u bijvoorbeeld nalezen hoe we eventuele klachten behandelen en aanbieders selecteren.

Algemene Voorwaarden

In de algemene voorwaarden worden de (rand)voorwaarden omschreven die van toepassing zijn op al onze werkzaamheden die we voor onze (kandidaat-) relaties uitvoeren.

Dienstverleningsdocument Risico`s afdekken

In dit document is beschreven welke werkzaamheden we voor u kunnen verrichten omtrent het afdekken van bijvoorbeeld het arbeidsongeschiktheid- en overlijdensrisico.

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

In dit document leest u wat u van ons mag verwachten als u vermogen wilt opbouwen voor uw oude dag, maar ook voor bijvoorbeeld het aanwenden van uw vrijkomende lijfrentekapitaal.

Onze visie is “beter een specialist dan een generalist”. Wij hebben daarom de keuze gemaakt ons volledig te richten op het adviseren van alle mogelijke oplossingen op verzekeringsgebied.
Door ons te specialiseren zijn we in staat u op alle verzekeringsgebieden deskundig en persoonlijk te adviseren.
Ondanks het feit dat wij niet meer adviseren en bemiddelen in hypotheken houden wij onze AFM-vergunning Hypothecair Krediet in stand. Vanuit de AFM zijn we dan ook verplicht het Dienstverleningsdocument Hypotheek te publiceren.
Voor een hypotheekadvies op maat kunt u terecht bij de Hypotheekshop. De vestiging in Hoogeveen is bereikbaar op telefoonnummer 0528-227050.

Social media
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
0528 280 500