Waarom Uiterwijk Winkel?

Waarom zit u goed bij Uiterwijk Winkel?

Risico’s in kaart brengen doet u niet voor uw plezier.
Toch is het belangrijk goed in beeld te hebben welke financiële gevaren u loopt.

Risico’s die u niet kunt of wilt dragen kunt u proberen te voorkomen, beperken of (deels) afdekken.  Wij kunnen u helpen met het vinden van een passende oplossing, voor zowel particulier als ondernemer, met veel of weinig werknemers of een zzp’er. Wij hebben gespecialiseerde adviseurs voor elk vakgebied. Wij helpen u met het inventariseren en waar nodig afdekken van risico’s.

Up-to-date en persoonlijk

Vanaf het eerste contact heeft u bij ons een vast aanspreekpunt. Dit is wel zo makkelijk en duidelijk voor u. We houden contact en wanneer uw situatie verandert kunnen we hier snel op inspringen.

Een familiebedrijf sinds 1929

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een familiebedrijf sinds 1929. Bijna negentig jaar ervaring! Die opgebouwde kennis combineren we met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen binnen ons vakgebied. Als onafhankelijke tussenpersoon zijn we een schakel tussen de verzekeraars en u. Na een risico-inventarisatie kunnen we daarom in alle gevallen een passende oplossing bieden. Daarnaast behartigen wij uw belangen richting de verzekeraar en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade.

Onafhankelijk advies

Ons kantoor is volledig adviesvrij.
Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren voor de financiële producten van bepaalde verzekeraars of andere financiële instellingen.

Wij zijn namelijk een volledig zelfstandige onderneming.
Geen enkele verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers wordt niet beïnvloed door het aantal adviezen dat wordt gegeven of door het aantal financiële producten waarin wordt bemiddeld.
Alle medewerkers binnen onze onderneming hebben een vast salaris die marktconform is.
Zij worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag.
De beloning van onze medewerkers wordt op basis van deze beoordeling vastgesteld.

Volmachtbedrijf

Onder de naam UW Assuradeuren hebben wij sinds 2001 een volmachtbedrijf in huis. Voor verzekeringen die in ons volmachtbedrijf worden ondergebracht, maakt UW Assuradeuren de polis zelf op en wikkelt UW Assuradeuren in veel gevallen  de schades zelf af.
Hierdoor zijn wij in staat u sneller te helpen, want wij zijn minder afhankelijk van verwerking door derden.

Bovenstaande betekent dat wij van de maatschappijen die wij in volmacht hebben de producten van deze verzekeraars voeren onder onze eigen naam.
Uiteraard houden wij daarnaast uw belangen in de gaten hetgeen betekent dat wij ook altijd beoordelen of er een beter product buiten ons volmacht bedrijf beschikbaar is. In praktijk noemt men dat  “ongebonden objectieve bemiddeling”.

Onze relaties aan het woord

Ons streven is een op en top tevreden relatie die met overtuiging zal zeggen: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel”

Wij laten onze relaties uit eigen ervaring vertellen waarom zij goed zitten bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen:

Wat zeggen onze klanten?
Social media
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
0528 280 500