Waarom Uiterwijk Winkel?

U zit goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen!

Wij hebben de keuze gemaakt om ons uitsluitend te richten op het adviseren van alle mogelijke oplossingen op het gebied van schadeverzekeringen. Door ons te focussen op datgene waar wij goed in zijn, zijn wij in staat om u deskundig en persoonlijk te adviseren.
Met onze ruim 40 gedreven vakmensen kunnen wij oplossingen bieden voor de zakelijke, agrarische en particuliere markt. Met onze specialistische kennis en goede inkoopkanalen kunnen wij voor elke situatie een passende (verzekerings)oplossing bieden.
Voor diverse branches hebben wij branchespecifieke oplossingen ontwikkeld waarmee wij complexe risico’s beheersbaar maken en maatwerk leveren.
Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen Arbodienst, NLG Arbo Noord-Oost, waarmee wij ondernemers helpen met de begeleiding van zieke medewerkers bij het terugkeren naar werk.

Up-to-date en persoonlijk

Vanaf het eerste contact heeft u bij ons een vast aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk en duidelijk voor u. We houden contact en wanneer uw situatie verandert kunnen we hier snel op inspringen.
In 2020 hebben wij de VVP Advies Award in ontvangst mogen nemen als beste en meest klantgerichte advieskantoor van Drenthe en hebben wij samen met twee andere advieskantoren in de landelijke finale gestaan.

Een familiebedrijf sinds 1929

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een familiebedrijf sinds 1929. Meer dan negentig jaar ervaring! Die opgebouwde kennis combineren we met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen binnen ons vakgebied. Als onafhankelijke tussenpersoon zijn we een schakel tussen de verzekeraars en u. Na een risico-inventarisatie kunnen we daarom in de meeste gevallen een passende oplossing bieden. Daarnaast behartigen wij uw belangen richting de verzekeraar en zorgen wij voor een soepele afwikkeling bij schade.

Onafhankelijk advies

Wij zijn een zelfstandig en volledig onafhankelijk advieskantoor en hebben geen enkele contractuele verplichtingen met verzekeraars en/of andere financiële instellingen.

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Financiële Dienstverlening wat betekent dat wij voldoen aan de hoge eisen die worden gestelde in de Wet op het financieel toezicht (WFT). Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, klanttevredenheid en onafhankelijkheid.

Met betrekking tot de kwaliteit van onze dienstverlening hebben wij van Rating Instituut Financiële Dienstverleners (RIFD) een waardering gekregen van 9,92 (oktober 2020).

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers wordt niet beïnvloed door het aantal adviezen dat wordt gegeven of door het aantal financiële producten waarin wordt bemiddeld. Alle medewerkers binnen onze onderneming hebben een vast salaris die marktconform is. Zij worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag. De beloning van onze medewerkers wordt op basis van deze beoordeling vastgesteld.

Volmachtbedrijf

Sinds 2001 hebben wij de beschikking over een eigen volmachtbedrijf voor schadeverzekeringen. Daarbij voeren wij de producten van de verzekeraars die wij in volmacht aanbieden, onder onze eigen naam, te weten: UW Assuradeuren.
UW Assuradeuren is namens de verzekeraars verantwoordelijk voor o.a. de beoordeling van risico’s, het opmaken van polissen en de schadeafwikkeling. Daar waar de producten vergelijkbaar zijn geven wij de voorkeur aan de producten van UW Assuradeuren.
Voorts verwijzen u graag naar de website UW Assuradeuren, waar de voordelen van een gevolmachtigd agent worden toegelicht.

Doordat wij als gevolmachtigde minder afhankelijk zijn van derden, zijn wij nog beter in staat om u goed van dienst te zijn en uw schades vlotter af te wikkelen.

    

Samenwerking met NLG

Sinds 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met NLG, een samenwerkingsinitiatief met meerdere financiële dienstverleners en met een eigen volmachtbedrijf voor verzuim- en inkomensverzekeringen, te weten: NLG volmacht.
NLG Volmacht is namens de verzekeraars verantwoordelijk voor o.a. de beoordeling van risico’s, het opmaken van polissen en de schadeafwikkeling. Daar waar de producten vergelijkbaar zijn geven wij de voorkeur aan de producten van NLG volmacht.
Voorts verwijzen u graag naar de website NLG volmacht waar de voordelen van een gevolmachtigd agent worden toegelicht.

In verband met de samenwerking met NLG volmacht, zijn wij minder afhankelijk van derden, zijn wij nog beter in staat om u goed van dienst te zijn en uw schades vlotter af te wikkelen.

Lloyd's verzekeringsmaatschappij dekt geen gezondheidsschade door elektromagnetische straling – JRS Eco Wireless

Onze relaties aan het woord

Ons streven is een op en top tevreden relatie die met overtuiging zal zeggen: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen”.

Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
Wat zeggen onze klanten?