Waarom Uiterwijk Winkel?

U zit goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen!

Wij hebben de keuze gemaakt om ons uitsluitend te richten op het adviseren van alle mogelijke oplossingen op het gebied van schadeverzekeringen. Door ons te focussen op datgene waar wij goed in zijn, zijn wij in staat om u deskundig en persoonlijk te adviseren.
Met onze ruim 50 gedreven vakmensen kunnen wij oplossingen bieden voor de zakelijke, agrarische en particuliere markt. Met onze specialistische kennis en goede inkoopkanalen kunnen wij voor elke situatie een passende (verzekerings)oplossing bieden.
Voor diverse branches hebben wij branche specifieke oplossingen ontwikkeld waarmee wij complexe risico’s beheersbaar maken en maatwerk leveren.
Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen Arbodienst, Alpina@Work, waarmee wij ondernemers helpen met de begeleiding van zieke medewerkers bij het terugkeren naar werk.

Up-to-date en persoonlijk

Vanaf het eerste contact heeft u bij ons een vast aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk en duidelijk voor u. We houden contact en wanneer uw situatie verandert kunnen we hier snel op inspringen.

Een familiebedrijf sinds 1929

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een familiebedrijf sinds 1929. Meer dan negentig jaar ervaring! Die opgebouwde kennis combineren we met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen binnen ons vakgebied. Als onafhankelijke tussenpersoon zijn we een schakel tussen de verzekeraars en u. Na een risico-inventarisatie kunnen we daarom in de meeste gevallen een passende oplossing bieden. Daarnaast behartigen wij uw belangen richting de verzekeraar en zorgen wij voor een soepele afwikkeling bij schade.

Onafhankelijk advies

Wij zijn een zelfstandig en volledig onafhankelijk advieskantoor en hebben geen enkele contractuele verplichtingen met verzekeraars en/of andere financiële instellingen.

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers wordt niet beïnvloed door het aantal adviezen dat wordt gegeven of door het aantal financiële producten waarin wordt bemiddeld. Alle medewerkers binnen onze onderneming hebben een vast salaris die marktconform is. Zij worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag. De beloning van onze medewerkers wordt op basis van deze beoordeling vastgesteld.

Volmachtbedrijf

Sinds 2001 hebben wij de beschikking over een eigen volmachtbedrijf voor schadeverzekeringen. Daarbij voeren wij de
producten van de verzekeraars die wij in volmacht aanbieden, onder onze eigen naam, te weten: UW Assuradeuren.
UW Assuradeuren is namens de verzekeraars verantwoordelijk voor o.a. de beoordeling van risico’s, het opmaken van
polissen en de schadeafwikkeling. Daar waar de producten vergelijkbaar zijn geven wij de voorkeur aan de producten
van UW Assuradeuren.
Voorts verwijzen u graag naar de website UW Assuradeuren, waar de
voordelen van een gevolmachtigd agent worden toegelicht.

Doordat wij als gevolmachtigde minder afhankelijk zijn van derden, zijn wij nog beter in staat om u goed van dienst
te zijn en uw schades vlotter af te wikkelen.

    

Alpina Group

Uiterwijk Winkel verzekeringen is onderdeel van Alpina Group.

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het is een adviesbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Door extra inkoopkracht ontstaat er een breder aanbod van verzekeraars en kunnen wij nog beter verzekeringsoplossingen voor u vergelijken en u het best passende product aanbieden.

Onze relaties aan het woord

Ons streven is een op en top tevreden relatie die met overtuiging zal zeggen: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen”.

Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
Wat zeggen onze klanten?