Zakelijk

Onze dienstverlening

Risico’s nemen en focus op uw bedrijfsvoering maken deel uit van succesvol ondernemen. Uw bedrijf beschermen tegen mogelijke tegenslagen is minder interessant, maar misschien wel net zo belangrijk. Wij kunnen wij u hierbij helpen. Als onafhankelijk tussenpersoon brengen we risico`s in kaart, zoeken we de best passende (preventieve) oplossingen en behartigen we uw belangen richting verzekeraars. Van een risico-inventarisatie tot de afwikkeling van een schadedossier zit u goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen.

Werkwijze

Onze adviseurs inventariseren de risico`s die uw onderneming loopt, samen met u bekijken we hoe we deze beheersbaar kunnen maken. Wij adviseren u over de optimale afstemming waarbij u de keuze heeft om risico’s zelf te dragen, over te dragen (verzekeren) en welke preventieve maatregelen u kunt nemen om risico’s beheersbaar te maken. Met gedreven vakmensen en goede inkoopkanalen kunt bij ons vertrouwen op goede voorwaarden, dienstverlening en een passende premie. Daarnaast hebben wij de beschikking over volmachten van meerdere verzekeraars.

Aandacht en onderhoud

Uw onderneming is constant onderhevig aan veranderingen en dit kan van invloed zijn op de voor uw geldende risico’s. Hierbij kunt u denken aan: uw bedrijf groeit, uw werkzaamheden worden uitgebreid, u krijgt (meer) personeel in dienst, etc. Daarom is het belangrijk om contact te onderhouden. Door het toepassen van periodiek onderhoud, kunnen wij inspelen op veranderingen binnen uw onderneming en zorgen wij ervoor dat deze zijn afgestemd op uw situatie.

Vaste aanspreekpunten

Uw vaste aanspreekpunt kent uw bedrijf waardoor wij u snel en goed van dienst kunnen zijn. Bij tegenslag of ongeval wordt uw zaak behandeld door een (vaste) schadebehandelaar waarbij uw zorg uit handen wordt genomen en de afhandeling goed en snel kan worden gerealiseerd.

Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
Zakelijk
Martijn Hartgerink
Buitendienst adviseur
T: 0528-280500
E: m.hartgerink@uiterwijkwinkel.nl
Frank Strijker
Buitendienst adviseur
T: 0528-280500
E: f.strijker@uiterwijkwinkel.nl
Michiel Okken
Buitendienst adviseur
T: 0528-280561
E: m.okken@uiterwijkwinkel.nl
Marcel Waninge
Jantje Regien-Speelman
Jeffrey Berens
Jorny Otten
Bart Uiterwijk Winkel
Buitendienst adviseur / Directie
T: 0528-280500
E: bart@uiterwijkwinkel.nl
Erik van der Laan
Buitendienst adviseur / Directie
T: 0528-280558
E: e.vanderlaan@uiterwijkwinkel.nl
Olaf de Zeeuw
Relatiebeheer binnendienst
T: 0592-792011
E: o.dezeeuw@uiterwijkwinkel.nl
Triese Warsitoatmodjo
Relatiebeheer binnendienst
T: 0592-792012
E: t.warsitoatmodjo@uiterwijkwinkel.nl
Christien Navis
Relatiebeheer binnendienst
T: 0592-792015
E: c.navis@uiterwijkwinkel.nl
Hans van der Starren
Maurice de Lange
Schadebehandelaar
T: 0528-280566
E: m.delange@uiterwijkwinkel.nl