Particulier

Onze dienstverlening

Een ongeluk zit in een klein hoekje en de gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Of het nu gaat om schade aan uw bezittingen of schade aan eigendommen van een ander, wij bieden u de juiste verzekeringsoplossing en staan u bij in het geval van schade waardoor u goed zit bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen!

Werkwijze

Onze adviseurs inventariseren de risico`s die u loopt, samen met u bekijken we hoe we deze beheersbaar kunnen maken. Wij adviseren u over de optimale afstemming waarbij u de keuze heeft om risico’s zelf te dragen, over te dragen (verzekeren) en welke preventieve maatregelen u kunt nemen om risico’s beheersbaar te maken. Met gedreven vakmensen en goede inkoopkanalen kunt bij ons vertrouwen op goede voorwaarden, dienstverlening en een passende premie. Daarnaast hebben wij de beschikking over volmachten van meerdere verzekeraars.

 

Aandacht en onderhoud

Uw situatie is constant onderhevig aan veranderingen en dit kan van invloed zijn op de voor uw geldende risico’s. Hierbij kunt u denken aan: gezinsuitbreiding, aankoop van een woning, verbouwing, etc. Daarom is het belangrijk om contact te onderhouden. Door het toepassen van periodiek onderhoud, kunnen wij inspelen op veranderingen en zorgen wij ervoor dat deze zijn afgestemd op uw situatie.

Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
Particulier
Eliane Gieske
Binnendienst adviseur
T: 0528-280560
E: e.gieske@uiterwijkwinkel.nl
Evelien Petstra
Schadebehandelaar
T: 0528-280509
E: e.petstra@uiterwijkwinkel.nl
Niels Nieland
Binenndienst adviseur
T: 0528-280568
E: n.nieland@uiterwijkwinkel,nl
Marjan Boverhof
Cheyenne Vis
Schadebehandelaar
T: 0528-223544
E: c.vis@uiterwijkwinkel.nl
Irma Jonker