Agrarisch

Sinds 1929 dé agrarische tussenpersoon van Noord Nederland

Als familiebedrijf en onafhankelijke tussenpersoon zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van agrariërs. Wij kennen uw persoonlijke situatie en specifieke risico’s die u als agrarisch ondernemer loopt, waardoor wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn.

Hierbij hoort het jaarlijkse onderhoud, waarbij wij samen met u de eventuele nieuwe risico’s en andere wijzigingen in kaart brengen.

Verder is een schade melden is eenvoudig. Zonder formulieren en een zeer snel afwikkeling door onze kundige schadeafdeling.

Hiermee waarmee wij het verschil.

Onze agrarische adviseurs hebben affiniteit met de agrarische sector en spreken de taal van de agrariër: wel zo prettig om te maken hebben met mensen die praktijkervaring hebben!

Uiterwijk Winkel Verzekeringen, de onafhankelijke oplossing voor iedere agrariër

De agrarische sector brengt specifieke risico’s met zich mee en de financiële belangen zijn vaak groot. Verder lopen bedrijfsmatige en privébelangen op een agrarische onderneming nogal eens door elkaar. Wij zorgen voor overzicht in uw verzekeringen, zodat u zich volledig kunt richten op uw agrarische onderneming!

Wij zijn onafhankelijk en doen zaken met alle agrarische verzekeraars, waardoor wij uw belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen en ervoor kunnen zorgen dat de continuïteit van uw agrarische onderneming gewaarborgd is én blijft.

Daarnaast hebben wij het AgriTotaalPlan ontwikkeld. Een uniek verzekeringspakket speciaal voor de agrarische sector.
Zo bieden wij alle verzekeringen die nodig zijn om uw agrarische onderneming volledig naar uw wens te verzekeren, inclusief uw privéverzekeringen.
Na een analyse van alle risico’s stelt u samen met uw adviseur uw eigen AgriTotaalPlan samen; maatwerk afgestemd op uw persoonlijke situatie!

U zit goed bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Agrarische ondernemingen worden steeds dynamischer en zijn voortdurend in beweging. Daardoor denkt u misschien niet direct aan het aanpassen van uw verzekeringen aan uw situatie.
Goed om te weten dat uw vaste aanspreekpunt ieder jaar, wanneer het u uitkomt, bij u op bezoek komt om de ontwikkelingen binnen uw agrarische onderneming met u door te nemen en waar nodig uw verzekeringen op uw situatie aan te laten passen.

Benieuwd wat uw agrarische collega’s van ons vinden?
Onderstaand een aantal citaten van onze agrarische relaties:

‘Onze adviseur zit niet bij ons aan tafel, maar mét ons aan tafel’
Conrad en Nicky Corts (Egg Tivity, Havelte).

‘Onze adviseur houdt het gewoon, simpel en denkt met ons mee’
Ron Kleinsman en Geke Enting (Melkveehouderij Kleinsman, Zwiggelte).

‘De toegankelijkheid van jullie kantoor en het regelmatige persoonlijke contact met onze adviseur spreekt ons erg aan!’ Anoniem.

Ons doel is een op en top tevreden agrarische relatie die oprecht zal zeggen: ik zit goed bij Uiterwijk Winkel!

 

Agrarisch
Dennis Kampherbeek
Buitendienst adviseur
T: 0528-280567
E: d.kampherbeek@uiterwijkwinkel.nl
Tim Offringa
Binnendienst adviseur
T: 0528-280553
E: t.offringa@uiterwijkwinkel.nl
Robert Lich
Binnendienst adviseur
T: 0528-280567
E: r.lich@uiterwijkwinkel.nl
Patrick Vos
Binnendienst adviseur
T: 0528-223543
E: patrick.vos@uiterwijkwinkel.nl
Menno van Rij
Binnendienst adviseur
T: 0528-280557
E: m.vanrij@uiterwijkwinkel.nl
Social media
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
0528 280 500