Verzuim en Inkomen

Algemeen

Het verzuim door ziekte en arbeidsongeschiktheid is één van de grotere risico`s voor uzelf als ondernemer en uw eventuele personeel.

Complexe en veranderende wetgeving, de vele productvarianten en de steeds groter wordende rol voor u als ondernemer, zorgen ervoor dat de keuzes op dit vlak steeds belangrijker worden.

Een op maat gesneden oplossing zorgt voor rust en continuïteit binnen uw bedrijf.
Hiervoor is specialistische kennis nodig. Wij hebben adviseurs in dienst die zich volledig richten op het afdekken van deze risico`s. Zij helpen u graag door de bomen het bos te zien en waar mogelijk te besparen op de premie van uw verzekering.

Voor u als ondernemer

Wanneer u onverwachts ziek wordt, of door een ongeval (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt, komt u meestal niet in aanmerking voor een uitkering. Als ondernemer bent u namelijk verantwoordelijk voor uw eigen inkomen.

Belangrijk onderdeel hiervan kan een arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) zijn. Deze verzekering zorgt ervoor dat u een uitkering ontvangt wanneer u niet in staat bent te werken. AOV`s zijn er echter in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen kunnen we u helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Na het aanvraagtraject blijven wij uiteraard contact houden, zodat uw verzekering ook passend blijft!

Voor uw medewerkers

Als ondernemer krijgt u een steeds grotere verantwoordelijkheid met betrekking tot verzuim van uw personeel.
Door veranderende wetgeving bent u bijvoorbeeld als werkgever 12 jaar financieel verantwoordelijk voor een zieke of arbeidsongeschikte (ex-)medewerker. Dit geldt zelfs voor medewerkers die tijdelijk bij u werken.

De keuzes die u op dit gebied maakt,  hebben een steeds grotere invloed op uw bedrijfsvoering.
Goed advies is hierbij noodzakelijk.

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u de complexe materie beter te begrijpen. Zij zijn in staat de veranderende wet- en regelgeving te vertalen naar uw praktijk.

Voor u als Uitzend- en Payrollbedrijf

Recent is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) door de eerste kamer aangenomen. Een goed verzuimbeleid en een juiste afdekking van dit risico zal het toekomstige verschil gaan maken in marge en kostprijs.

Zoals u weet hebben meerdere aanbieders van Verzuim- en Eigen Risicodragerschap Ziektewet zich teruggetrokken uit de Uitzend- en Payrollsector dan wel hun premies/eigen risicoperiodes (fors) verhoogd.

Wij hebben echter, als één van de weinige partijen in Nederland, meerdere unieke (verzekerings-)oplossingen voor Ziektewet Eigen Risicodragerschap, Verzuim en uitvoering/begeleiding van uw medewerkers binnen Sector 52 en 45.

Verzuim en WGA-oplossingen: 

Eigen risicodragerschap Ziektewet
Eigen risicodragerschap WGA
ABU en NBBU Ziektewetaanvulling
Verzuimverzekering Uitzendkrachten
Verzuimverzekering Kantoorpersoneel
Duurzame Inzetbaarheid

Schadeoplossingen: 

Aansprakelijkheidsverzekering
Wagenparkverzekering
Brandverzekeringen

Door onze jarenlange specialistische ervaring in de Uitzend- en Payrollsector weten wij exact wat er speelt in uw branche.
Wij bieden (verzekerings-) oplossingen voor al uw bedrijfsrisico’s en denken graag met u mee op het gebied van duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap.

Verzuim en Inkomen
Marco Smit
Buitendienst adviseur
T: 0528-280500
E: m.smit@uiterwijkwinkel.nl
Benny Okken
Buitendienst adviseur
T: 0528-280565
E: b.okken@uiterwijkwinkel.nl
Marcel van der Horst
Binnendienst adviseur
T: 0528-223545
E: m.vanderhorst@uiterwijkwinkel.nl
Michiel de Jonge
Binnendienst adviseur
T: 0528-280507
E: m.dejonge@uiterwijkwinkel.nl
Marieclair Beijert
Binnendienst polisbeheer
T: 0528-280564
E: m.beijert@uiterwijkwinkel.nl
Social media
Contact opnemen
Maak een afspraak!
Bel met ons voor een advies op maat
0528 280 500